Minkštas ir skanus jogurtinis pyragas

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Puikus skanėstas prie arbatos puodelio!

Sudedamosios dalys:

  • Cukrus – 60 g
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Miltai – 170 g
  • Jogurtas – 100 ml
  • Augalinis aliejus ar sviestas formai sutepti
  • Soda – 1/2 šaukštelio

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius suplakite plaktuvu iki vientisos masės.
  2. Suberkite cukrų, išmaišykite, po to sudėkite jogurtą ir sodą.
  3. Miltus suberkite dalimis.
  4. Jei pageidaujate, įmaišykite šviežių vaisių, smulkintų arba džiovintų vaisių ar uogų.
  5. Supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą.
  6. Kepkite 190°C temperatūroje 25-30 minučių.
  7. Paruoštą pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite ant stalo.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *