Sūdyta karamelė iš keturių pagrindinių ingredientų. Skanu ir labai paprasta!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Puikus desertas arba gardus įdaras pyragams ir tortams.

Sudedamosios dalys:

  • Cukrus – 200 g
  • Vanduo – 50 ml
  • Grietinėlė – 200 ml
  • Sviestas – 50 g
  • Druska – 1 žiupsnelis

Gamybos eiga:

  1. Supilkite vandenį į puodą, suberkite cukrų ir užvirinkite.
  2. Sudėkite sviestą, išmaišykite ir plona srovele supilkite grietinėlę. Mišinys turi imti burbuliuoti.
  3. Pabaigoje įberkite druską ir viską gerai išmaišykite.
  4. Masė turi būti tiršta. Nuimkite puodą nuo viryklės.
  5. Atvėsusi karamelė bus dar tirštesnė.

Mėgaukitės maloniu skoniu!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *