Antradienis, 15 liepos, 2025

Naujausi

Ką daryti, kad į sriubą dedami žalumynai išlaikytų savo spalvą?

Žalumynai yra svarbi įvairių patiekalų sudedamoji dalis. Petražolės ar krapai ne tik pagerina sriubos skonį, bet tai pat užtikrina kur kas geresnį estetinį vaizdą. Vis dėlto, svarbu pasirūpinti, kad žalumynai išlaikytų savo spalvą, todėl vadovaukitės žemiau pateiktais patarimais.

Slaptas ingredientas

Slaptas sriubos ingredientas yra kepimo soda, kurią sumaišykite su smulkintais žalumynais. Paruoštas prieskonines daržoves į sriubą dėkite tada, kuomet jau būsite išjungę ugnį.

Ką dar svarbu prisiminti?

Naudojamos sodos kiekis turi būti minimalus. Visiškai pakanka nedidelio žiupsnelio, nes tuomet šis slaptas ingredientas neturės jokio poveikio sriubos skoniui.

Subėrus žalumynus viską gerai išmaišykite, o tuomet galite patiekti sriubą.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---