Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Gražūs raudoni aksominiai keksiukai: skanus ir lengvas atostogų desertas

Nuostabus malonumas!

Sudedamosios dalys:

Tešlai reikalingi ingredientai:

  • Miltai – 230 g
  • Kakava – 10 g
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
  • Druska – 1 žiupsnelis
  • Aliejus – 120 ml
  • Kefyras – 180 ml
  • Kiaušiniai – 2 vienetai
  • Cukrus – 170 g
  • Raudoni maistiniai dažai – 1 šaukštelis

Kremui reikalingi ingredientai:

  • Varškė – 250 g
  • Sviestas – 100 g
  • Cukraus pudra – 90 g

Paruošimo eiga:

  1. Atskirai sumaišykite sausus ir skystus tešlos ingredientus.
  2. Supilkite skystus ingredientus į sausus ingredientus ir išmaišykite. Tešla neturi būti per tiršta.
  3. Pripildykite keksiukų formeles iki 1/3 tešlos.
  4. Kepkite 180°C temperatūroje 15-20 minučių. Ar keksiukai jau iškepė, patikrinkite dantų krapštuku.
  5. Kremui sumaišykite varškę, minkštą sviestą ir cukraus pudrą. Kremą sudėkite į konditerinį maišelį ir papuoškite kiekvieną keksiuką atskirai.
  6. Ant viršaus užberkite keksiukų trupinius.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---