Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Traškūs ir skanūs baklažanai, tarsi fri bulvytės

Tai yra taip skanu, kad juos valgo net tie, kurie nemėgsta daržovių.

Sudedamosios dalys:

  • Baklažanai – 4 vnt.
  • Vanduo – 3 litrai
  • Kiaušiniai – 3 vienetai
  • Druska – 2 šaukštai
  • Kukurūzų krakmolas – 2 šaukšteliai.
  • Džiūvėsėliai
  • Kepimo aliejus.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Nuluptus baklažanus supjaustykite juostomis, kaip parodyta toliau pateiktoje nuotraukoje, bet nepjaustykite jų iki galo.

Baklažanus apie 20 minučių pamirkykite šaltame vandenyje, kad atsikratytumėte per didelio jų kartumo.

Kiaušinius išplakite su miltais ir krakmolu.

Pirmiausia baklažanus pamerkite į kiaušinių  masę, tada į džiūvėsėlius ir kepkite, kol jie apskrus.

Patiekite su gardžiu padažu.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---