Penktadienis, 2 gegužės, 2025

Naujausi

Labai minkšti ir švelnūs varškėtukai

Purūs ir labai skanūs!

Sudedamosios dalys:

  • Varškė – 200 g
  • Kefyras – 200 ml
  • Kiaušiniai – 2 vienetai
  • Cukrus – 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai – 260-280 g
  • Soda – 1 šaukštelis
  • Druska – 1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Paruošimo būdas:
  1. Varškę ir kiaušinius sutrinkite šakute iki vientisos masės. Tuomet įberkite cukraus, druskos ir įpilkite kefyro. Ant viršaus užberkite geriamosios sodos ir palaukite, kol įvyks reakcija.
  2. Po truputį suberkite persijotus miltus, plakant maišytuvu.
  3. Kepkite keptuvėje ant sviesto iš abiejų pusių.
  4. Patiekite su grietine, uogiene arba džemu.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---