Labai minkšti ir švelnūs varškėtukai

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Purūs ir labai skanūs!

Sudedamosios dalys:

  • Varškė – 200 g
  • Kefyras – 200 ml
  • Kiaušiniai – 2 vienetai
  • Cukrus – 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai – 260-280 g
  • Soda – 1 šaukštelis
  • Druska – 1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas

Paruošimo būdas:

  1. Varškę ir kiaušinius sutrinkite šakute iki vientisos masės. Tuomet įberkite cukraus, druskos ir įpilkite kefyro. Ant viršaus užberkite geriamosios sodos ir palaukite, kol įvyks reakcija.
  2. Po truputį suberkite persijotus miltus, plakant maišytuvu.
  3. Kepkite keptuvėje ant sviesto iš abiejų pusių.
  4. Patiekite su grietine, uogiene arba džemu.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *