Kvapnūs svogūnų blyneliai su manų kruopomis vos per 10 minučių

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Mėsos net nereikės!

Sudedamosios dalys:

  • Svogūnai – 3 vienetai
  • Majonezas – 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Manų kruopos – 6 šaukštai
  • Svogūnų laiškai – 4 vnt.
  • Kepimo milteliai – 0,5 šaukštelio
  • Augalinis aliejus

Paruošimo būdas:

  1. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Į indą sudėkite kiaušinius, majonezą, druską, pipirus ir išmaišykite. Suberkite manų kruopas ir palikite pastovėti, kad išbrinktų.
  2. Tada sudėkite smulkintus svogūnų laiškus ir kepimo miltelius.
  3. Išmaišykite, kad gerai išsimaišytų.
  4. Kepkite blynelius 3 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos.

Gero apetito!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *