Trečiadienis, 27 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Aromatinga ir subtili lašiša kreminiame padaže

Restoraninis patiekalas!

Sudedamosios dalys:

  • Lašiša – 500 – 600 g
  • Grietinėlė – 350-400 g
  • Augalinis aliejus – 3 šaukštai
  • Citrina – 1 vnt.
  • Miltai – 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas – 40 g
  • Krakmolas – 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai – 1/2 šaukštelio
  • Česnakai – 3 skiltelės
  • Švieži krapai

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:
  1. Žuvį supjaustykite porcijomis, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir apvoliokite krakmole.
  2. Kepkite žuvį po 4-5 minutes iš abiejų pusių.
  3. Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir, nuolat maišydami, pakepinkite česnakus.
  4. Suberkite miltus ir nuolat maišydami kepkite 10 sekundžių.
  5. Supilkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.
  6. Tada sudėkite citrinos žievelę, 3 valgomuosius šaukštus sulčių ir susmulkintus krapus.
  7. Virkite, kol masė sutirštės.
  8. Sudėkite žuvį į padažą ir pora minučių pašildykite.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Palankiausios rugsėjo mėnesio dienos visiems Zodiako ženklams. Prisiminkite šias datas

Rugsėjis 2025-aisiais atneš daug ypatingų progų, kurias verta išnaudoti kiekvienam zodiako ženklui. Žvaigždės nurodo konkrečias rugsėjo dienas, kai galite drąsiau priimti sprendimus, pradėti naujus...

Skaidulos: kaip paprastai praturtinti mitybą ir pagerinti sveikatą

Subalansuota mityba neįsivaizduojama be skaidulų – jos atsakingos už gerą virškinimą, sotumo jausmą ir bendrą savijautą. Vis dėlto dauguma žmonių per dieną suvartoja vos...

---