Nepaprastai skani mėsa su bulvėmis ir sūriu troškinimo indelyje

1 min. skaitymo

Šis patiekalas nusipelno plojimų!

Ingredientai:

  • Kiauliena – 400 g
  • Bulvės – 3-4 vnt. vidutinio didumo
  • Pievagrybiai – 15-16 vnt. vidutinio didumo
  • Svogūnai – 2 galvutės
  • Sūris – 100 g
  • Sviestas – 50 g
  • Saulėgrąžų aliejus
  • Majonezas
  • Druska pagal skonį

Gaminimas:

  1. Supjaustykite kiaulieną vidutiniais gabalėliais ir kepkite apie 5 minutes ant stiprios ugnies, tada 10 minučių ant silpnos ugnies.
  2. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  3. Grybus supjaustome griežinėliais ir kepame su svogūnais augalinio aliejaus ir sviesto mišinyje.
  4. Nuluptas bulves supjaustykite griežinėliais, pavirkite pasūdytame vandenyje, kol bus beveik išvirę.
  5. Į troškinimo indelius sudedame bulves, kiaulieną, majonezą ir grybus su svogūnais, ant viršaus pabarstome tarkuotu sūriu.
  6. Kepame uždengę dangtį iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Skanaus!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *