Skanūs ir sotūs pusryčiai: varškėčiai su braškėmis

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Paruošti tokius blynelius bus tikrai labai paprasta, o jų skonis jus maloniai nustebins!

Jums reikės:

  • 250 g varškės
  • 1 kiaušinio
  • 3 arb. š. cukraus
  • 3 valg. š. kvietinių miltų
  • Žiupsnelio druskos
  • 200 g braškių (galite naudoti šviežias arba šaldytas)
  • Saulėgrąžų aliejaus (kepimui)

Kaip gaminti?

Kiaušinį išplakite su cukrumi, kol susidarys šviesios putos.

Įberkite miltų ir druskos. Įmaišykite į varškę.

Braškes gerai nuplaukite ir apvoliokite miltuose.

Iš varškės masės suformuokite varškėčius, į vidų įdėkite braškių. Apvoliokite miltuose.

Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

Į varškės masę taip pat galite įdėti vanilinio cukraus, o kvietinius miltus galite pakeisti ryžių miltais. Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *