Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Vietoj kotletų – maltos mėsos lizdeliai: sultingiau ir skaniau

Faršą naudoti kotletams – nieko naujo. Be to, iš jo galima nesunkiai paruošti daug skanesnių patiekalų. Šie kotletai-lizdeliai bus sultingesni, be to, jie reikalauja mažiau ingredientų, o įdarą galima keisti ir kaskart gauti vis naujo skonio patiekalą pagal tą patį receptą.

Ingredientai

  • 300 gramų maltos mėsos,
  • 1 didelis svogūnas,
  • 70 gramų džiūvėsėlių,
  • 1 kiaušinis,
  • druska ir prieskoniai,
  • 4 kiaušiniai,
  • 100 mililitrų pieno,
  • žolelės,
  • bet koks kietasis sūris,
  • keli vyšniniai pomidorai.

Pirmiausia atsargiai išminkykite faršą su džiūvėsėliais, 1 kiaušiniu, smulkiai pjaustytu svogūnu ir prieskoniais.

Kepimui tinkamų indelių dugnus ištepkite sviestu ir paskirstykite faršą, kaip parodyta toliau esančioje nuotraukoje. Į kiekvieno lizdelio vidurį įdėkite šiek tiek tarkuoto sūrio.

Atskirame inde sumaišykite likusius 4 kiaušinius, pieną ir žoleles. Supilkite padažą į maltą mėsą, į centrą įdėkite pomidoro griežinėlį ar visą pomidoriuką, jei turite vynuoginių pomidorų.

Įdėkite kepti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 30 min.

Skanaus!

Receptas vaizdo įraše:

Į centrą galite įdėti įvairius įdarus – nuo ​​grybų iki sūrių mišinio.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

3 nagų lako atspalviai, kurių turėtumėte atsisakyti, sulaukusios 50 metų

Vyresniame amžiuje nagams reikia ypatingos priežiūros. Kad nagų plokštelė būtų kuo ilgiau sveika, rinkitės švelnius atspalvius, kuriuose nėra stiprių chemikalų. Manikiūro meistrės visada jums...

Pirmadienio horoskopas (birželio 16 d.)

Jaučiate kosminę energiją ore? Šiandien gali būti lemiamas pokytis! 🌠 Sužinokite, kaip žvaigždės jums išsirikiuoja ir ką turite žinoti, kad maksimaliai išnaudotumėte tai. ♒ Vandenis...
---