Tai labai puikūs pusryčiai!
Sudedamosios dalys:
- Varškė – 250 g
 - Kefyras – 400 ml
 - Miltai – 2 šaukštai
 - Kiaušiniai – 2 vnt.
 - Cukrus – 3 šaukštai
 - Soda – 0,5 šaukštelio
 - Druska – žiupsnelis
 - Augalinis aliejus – kepimui.
 
Paruošimo eiga:
- Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, tada sudėkite varškę ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
 - Supilkite kefyrą, išmaišykite ir dalimis suberkite miltus. Išmaišykite vientisą tešlą.
 - Įdėkite sodos, apšlakstykite citrinos sultimis.
 - Turėtų išeiti gana tiršta tešla.
 - Kepkite putlius blynelius augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
 
Gero apetito!
