Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Aguonų keksas – ne tik gražus, bet ir labai skanus!

Trapus ir saldus!

Sudedamosios dalys:

  • Miltai – 260 g
  • Pienas – 150 ml
  • Cukrus – 120 g
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Sviestas – 100 g
  • Aguonos – 3 šaukštai
  • Vienos citrinos sultys
  • Vienos citrinos žievelė
  • Kepimo milteliai – 2 šaukšteliai
  • Druska – 1 žiupsnelis

Paruošimo eiga:

  1. Kiaušinius, cukrų ir sviestą išplakite elektriniu maišytuvu. Supilkite pieną ir vėl plakite didžiausiu galimu greičiu.
  2. Supilkite citrinos sultis ir dalimis suberkite persijotus miltus bei kepimo miltelius.
  3. Plakite iki vientisos masės.
  4. Tada suberkite aguonas ir išmaišykite su šaukštu.
  5. Tešlą sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą.
  6. Paruoštą aguonų keksą pabarstykite cukraus pudra.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---