Puikus gardėsis prie arbatos!
Sudedamosios dalys:
- Varškė – 250 g
 - Kiaušinis – 1 vienetas
 - Miltai – 220 g
 - Cukrus – 3 šaukštai
 - Augalinis aliejus – 2 šaukštai
 - Grietinė – 2 šaukštai
 - Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
 - Druska – 1 žiupsnelis
 
Paruošimo eiga:
Sudėkite visus ingredientus ir išminkykite minkštą tešlą.
Suvyniokite į dešros formą ir aštriu peiliu supjaustykite tešlą gabalėliais.
Suformuokite spurgytes su skylutėmis viduje.
Padėkite tešlos gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir patepkite viršų trupučiu ištirpinto sviesto.
Kepkite 180°C temperatūroje apie 25 minutes.
Paruoštą desertą pabarstykite cukraus pudra.
Gero apetito!
