Keksas su šokoladu: skanus ir gardus desertas!

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 220-250 g miltų
  • 300 ml riebios grietinėlės
  • 4 kiaušinių
  • 160 g cukraus
  • 0,5 arb. š. gesintos sodos
  • 100 g šokolado

Kaip gaminti?

  1. Grietinėlę išplakite su cukrumi, įmuškite kiaušinius. Toliau plakite.
  2. Įberkite gesintos sodos ir miltų. Plakite iki vientisos masės.
  3. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
  4. Pusę tešlos supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
  5. Ant viršaus užpilkite pusę ištirpinto šokolado.
  6. Supilkite likusią tešlą ir likusį šokoladą.
  7. Lengvai sumaišykite šokoladą ir tešlą.
  8. Kepkite 180°C temperatūroje apie 40 minučių.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *