Ketvirtadienis, 18 rugsėjo, 2025

Naujausi

Kaip pašildyti picą, kad jos pagrindas vėl būtų minkštas ir skanus?

Apetitą kelianti pica su sultingais priedais – labai gardus pasirinkimas užkandžiui ar sočiai vakarienei. Vis dėlto, šalta pica nebėra tokia pat skani kaip ką tik iškepta. Deja, net ir pašildytas patiekalas neprilygsta ką tik iš krosnies ištrauktai picai… Vis dėlto, žinodami vieną gudrybę galėsite užtikrinti, kad pica visada būtų skani.

pica

Jei picą ar tortilijas šildysite mikrobangų krosnelėje, prieš uždarydami jos dureles įdėkite ir stiklinę su vandeniu (vanduo turėtų užpildyti maždaug trečdalį stiklinės). Garuojanti drėgmė užtikrins, kad šildoma pica išliks minkšta. Šis patarimas taip pat gali būti pritaikomas ir norint „prikelti antram gyvenimui“ pasenusią duonos riekelę.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Oro gaivikliai: rizikos ir saugus naudojimas namuose

Daugelis siekia, kad namai kvepėtų maloniai, todėl dažnai naudojami oro gaivikliai – purškikliai, difuzoriai ar automatiniai atomizatoriai. Tačiau ar tokie „kvapai“ yra saugūs sveikatai?...

Neištikimiausi Zodiako ženklai: aistros, laisvė ir jėga

Santykiai su kai kuriais Zodiako ženklais nėra ramūs ir nuspėjami. Jie palieka žymę širdyje – tarsi randą ar tatuiruotę, kuri lieka visam gyvenimui. Šiame...

---