Traškučiai iš makaronų: paprasta, lengva ir skanu

Redaktorė Brigita
1 min. skaitymo

Užuot virę makaronus kaip garnyrą, galite paversti juos neįprastais ir įsimintinais, šiek tiek aštriais užkandžiais. Jie bus tarsi traškučiai, tik daug sveikesni!

Jums reikės:

  • Sraigtelių formos makaronų
  • 3 šaukštų kvietinių miltų
  • 3 šaukštų kukurūzų krakmolo
  • Šaukštelio paprikos
  • Pusės šaukštelio druskos
  • Aitriųjų čili pipirų pagal skonį – kuo daugiau, tuo aštresni gausis traškučiai

Žinoma, eksperimentuoti su prieskoniais galite patys. Galbūt atrasite jums labiausiai patinkantį skonį.

Paruošimas:

Pirmiausia šiek tiek apvirkite makaronus, bet jie vis tiek turi išlaikyti traškumą. Tuomet nupilkite vandenį ir sudėkite juos į gilų dubenį, suberkite miltus ir kukurūzų krakmolą. 

Skrudintuvėje arba puode įkaitinkite aliejų ir sudėkite į jį makaronus. Kepkite apie 15-20 minučių.

Galiausiai sudėkite juos į švarų indą ir apibarstykite prieskoniais. Štai ir viskas, dabar galite mėgautis išskirtiniais makaronų traškučiais!

Receptą vaizdo įraše rasite čia:

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *