Natūrali virta dešra, kurią galite pasidaryti per valandą

Redaktore M.
1 min. skaitymo

Ši natūrali, virta dešra jums tikrai patiks! Vištienos dešrą pasigaminti savo virtuvėje bus lengviau nei nusipirkti parduotuvėje. Tokia dešra yra visiškai natūrali ir formuojama paprastame plastikiniame butelyje, nereikia jokių kitų prietaisų.

Ingredientai:

  • 2 kilogramai vištienos;
  • 1 svogūnas;
  • 1 morka;
  • druska ir pipirai pagal skonį;
  • 40 gramų želatinos;
  • 2 šaukštai burokėlių sulčių;
  • šaukštelis rūkytos paprikos.

Gaminimas:

Puode užvirinkite vandenį. Įberkite druskos, sudėkite lauro lapus, svogūną ir morką.

Tada sudėkite vištieną ir virkite po dangčiu 2 valandas. Į atskirą indą įpilkite 300 mililitrų sultinio. Mėsą nuo kaulų sudėkite į dubenį, ten sudėkite ir morką su svogūnu.

virta dešra

Sultinyje ištirpinkite želatiną, į vištienos dubenį įberkite druskos, raudonųjų pipirų, juodųjų pipirų ir įpilkite 2 šaukštus burokėlių sulčių. Tada supilkite sultinį su želatina. Viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu, kol gausite vientisą masę.

Supilkite mišinį į butelį, uždenkite folija ir palikite per naktį šaldytuve. Skanaus!

virta dešra

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *