Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Medaus tortas su grietine. Nustebinkite savo artimuosius!

Medaus tortas su grietine yra labai skanus desertas. Vieną kartą pasigaminę, norėsite jį kepti kiekvieną savaitgalį. Smagaus gaminimo!

Ingredientai:

Tešlai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt.
  • Cukrus – 1 puodelis
  • Medus – 1 valgomasis šaukštas
  • Soda – 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai – 2 puodeliai.

Kremui:

  • Grietinė – 500 g
  • Kiaušinių tryniai – 2 vnt.
  • Cukrus – 1 puodelis
  • Sviestas – 150 g.

Papuošimui:

  • Graikiniai riešutai – pagal skonį.
  • Sausainių trupiniai.

Medaus <a style=pyragas" width="1280" height="989" />

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Kiaušinius išplakite su cukrumi iki purios masės. Įdėkite medaus, tada sudėkite išsijotus miltus, sumaišytus su soda. Maišykite, kol gausite tirštą tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir kepkite 4-5 plonus lakštus maždaug 15 minučių.

Kremui minkštą sviestą išplakite su cukrumi ir kiaušinio tryniais, tada sudėkite grietinę ir vėl išplakite. Kai atvės lakštai, juos pertepkite kremu. Galiausiai ištepkite ir torto šonus. Graikinius riešutus sumalkite elektriniu smulkintuvu ir apibarstykite tortą kartu su sausainių trupiniais. Leiskite tortui išmirkti. Skanaus.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---