Penktadienis, 11 liepos, 2025

Naujausi

Kaip pasigaminti tobulą pomidorų padažą: slaptasis ingredientas

Kiekvienas virėjas žino: naminis pomidorų padažas yra daug skanesnis nei pirktas parduotuvėje. Patiekalo gamyba taip pat nėra sudėtinga. Tereikia keptuvėje pakepinti svogūnų, česnakų ir pomidorų mišinį su druska, pipirais ir kitais prieskoniais. Tokiu būdu pagaminamas labai skanus patiekalas, kuris puikiai dera prie daugelio garnyrų.

Yra paslaptis, kaip jau ir taip skanų padažą paversti tikru kulinariniu šedevru. Puikų rezultatą suteikia – sviestas! Tačiau produktą į keptuvę reikia dėti tam tikru momentu.

Kaip teisingai pagaminti pomidorų padažą

Į keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir padėkite indą ant viryklės. Po to į keptuvę suberkite kubeliais supjaustytus svogūnus. Kai tik svogūnai pradės ruduoti, į keptuvę suberkite smulkintus česnakus. Vėliau į keptuvę sudėkite pomidorų griežinėlius. Nepamirškite mišinio pasūdyti, pagardinti pipirais ir įberti mėgstamų prieskonių.

Po 20 minučių atėjo laikas slaptajam ingredientui: į padažą įdėkite porą gabalėlių sviesto. Dėl šio produkto padažas bus kreminės konsistencijos, minkštesnis ir gardesnis. Padažas bus ne toks rūgštus.

Jei į keptuvę įdėsite išvirtus makaronus ir įmaišysite juos į beveik išvirusį padažą, puikus patiekalas bus paruoštas per kelias minutes!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Mėlynių pyragas per 5 minutes: šį pyragą kepsite kasdien, jis skanus ir visiškai paprastas!

Ieškote greito, puraus ir vasara dvelkiančio deserto? Šis minkštas pyragas su mėgstamų uogų įdaru tikrai taps jūsų nauju mėgstamiausiu kepiniu! Pagaminti jį labai paprasta...

Kaip dabar laikote savo telefoną? Štai ką tai sako apie jūsų asmenybę

Mokslininkai ištyrė, kaip žmonės laiko savo telefonus. Paaiškėjo, kad tai tiesiogiai atspindi mūsų asmenybę. Yra keturi pagrindiniai būdai, kaip laikyti telefoną, ir kiekvienas jų...
---