Penktadienis, 2 gegužės, 2025

Naujausi

Šie pyragėliai tokie skanūs, kad gaminu juos du kartus per savaitę!

Šiuos pyragėlius kepu du kartus per savaitę, nes mano vaikai juos labai mėgsta. Paruošti šiuos pyragėlius yra labai paprasta, o jų skonis tikrai maloniai nustebina!

Jums reikės:

  • 200 g varškės
  • 70 g sviesto
  • žiupsnelio druskos
  • 1/2 arb. š. kepimo sodos
  • obuolių acto
  • 150 g kvietinių miltų
  • 50 g cukraus
  • cukraus pudros

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Į dubenį sudėkite varškę ir minkštą sviestą.

Pabarstykite žiupsneliu druskos ir išmaišykite šaukštu.

Į nedidelį dubenį su soda įpilkite šiek tiek acto. Išmaišykite.

Sodą su actu supilkite į ruošiamą tešlą ir išmaišykite.

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Rankomis minkykite vientisą tešlą.

Uždenkite dubenį ir valandą palaikykite šaldytuve.

Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą į didelį apskritimą.

Pabarstykite cukrumi. Iškočiokite.

Tešlos apskritimą padalinkite į 24 dalis.

Tešlos gabaliukus susukite į ritinėlius.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Kepkite 20 minučių 180°C temperatūroje.

Pabarstykite cukraus pudra ir galite patiekti.

Skanaus!

Pamokėlė vaizdo įraše:

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---