Penktadienis, 1 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Kaip iškepti mėsą, kad ji būtų minkšta? Atskleisime paslaptį

Net ir labai kieta mėsa, pabuvusi per naktį šiame marinate, taps minkšta ir sultinga. Būtinai išbandykite šį marinatą ir valgykite labai minkštą mėsą.

Ingredientai:

  • mėsa – 500 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt.;
  • garstyčios – 1 valgomasis šaukštas;
  • krakmolas – 1 valgomasis šaukštas;
  • sezamo sėklos – 2 arbatiniai šaukšteliai;
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis;
  • pipirų mišinys – 1 arbatinis šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Kiaušinius sumaišykite su garstyčiomis. Įdėkite krakmolo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su gautu marinatu.

Mėsą marinuokite bent 7 valandas šaldytuve. Tada mėsą iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje po porą minučių, apibarstydami sezamo sėklomis. Skanaus!

mėsą

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklų suderinamumas: su kuo verta kurti ilgalaikius santykius?

Astrologija gali būti ne tik pramoga, bet ir naudingas įrankis geriau suprasti save bei kitus. Viena iš populiariausių astrologinių temų – zodiako ženklų suderinamumas,...

Kaip išeiti iš vidinio sąstingio: 8 veiksmingi būdai susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą

Jaučiatės tarsi įstrigę – lyg gyvenimas nesugriuvo, bet ir nedžiugina? Tai gali būti vidinio sąstingio būsena. Ji dažnai apibūdinama kaip „pilkas laikotarpis“, kai viskas...

---