Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, užpilkite ją kefyru. Labai paprasta!

Ar jūsų kepama mėsa dažnai būna kieta? Atskleisime, ką reikia daryti, kad ji būtų kaip įmanoma minkštesnė. Mėgaukitės skaniais patiekalais!

Ingredientai:

  • mėsa – 1,5 kg;
  • kefyras 2,5% – 150 ml;
  • druska ir prieskoniai – pagal skonį.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Bet kokią mėsą supjaustykite gabalėliais. Apibarstykite druska, pridėkite mėgstamų prieskonių. Supilkite kefyrą, išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis pasidengtų kefyru. Marinuokite 1-2 val. Tada išdėliokite mėsos gabalėlius ant kepimo skardos ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje, kol iškeps (laikas priklauso nuo mėsos rūšies). Skanaus.

mėsa

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---