Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Minkštos ir purios spurgos vos per 10 minučių keptuvėje

Spurgos patinka visiems. Pasidalinsime labai paprastu šio skanėstu receptu. Šias spurgas galėsite iškepti keptuvėje, tad nesugaišite daug laiko.

Ingredientai:

  • kefyras – 200 ml
  • cukrus – 3 valgomieji šaukštai
  • kiaušinis – 1 vnt.
  • soda – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • druska – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • miltai – 3 puodeliai
  • actas 9% – 1 arbatinis šaukštelis
  • sviestas – 30 g.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Kiaušinius plaktuvu išplakite su cukrumi, tada supilkite kambario temperatūros kefyrą ir vėl išmaišykite. Suberkite išsijotus miltus, sumaišytus su soda ir druska, tada minkykite tešlą. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite pastovėti 10 minučių.

Tešlą iškočiokite į 1 cm storio sluoksnį. Sutepkite sluoksnį lydytu sviestu ir susukite į vyniotinį. Supjaustykite vyniotinį į gabaliukus.

Spurgas apkepkite keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos ir padėkite ant popierinių rankšluosčių. Paruoštas spurgas atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!

spurgos

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---