Jogurtinis pyragas su persikais, kurio nereikia kepti

Redaktore M.
1 min. skaitymo

Jogurtinis pyragas su persikais tikrai jus atgaivins. Jis puikiai tinka per šventes, tad būtinai išbandykite šį receptą. Geriausia tai, kad pyrago nereikės kepti!

Ingredientai:

Įdarui:

  • želatina – 1 puodelis;
  • persikai – 650 g;
  • cukrus – 100 g;
  • jogurtas – 450 g;
  • riebi grietinėlė – 250 g;
  • citrinos sultys – pagal skonį;
  • citrinos žievelė – pagal skonį.

Gaminimas:

Sausainius sutrupinkite ir sumaišyti su minkštu sviestu. Gautą masę sandariai sudėkite į kepimo popieriumi padengtą formą. Atvėsinkite šaldytuve. Želatiną užpilkite šaltu virintu vandeniu ir leiskite išbrinkti apie 40 min.

Persikus sutrinkite su cukrumi (truputį palikite papuošimui). Pusę ištirpintos želatinos sudėkite į persikų masę, išmaišykite ir 3/4 masės užtepkite ant atvėsusio pyrago. Vėl padėkite atvėsinti. Jogurtą sumaišykite su citrinos sultimis, žievele ir 2 šaukštais cukraus, supilkite likusią ištirpintą želatiną ir išplaktą grietinėlę. Jogurto mase aptepkite tortą su želė. Ant viršaus užtepkite likusią želės dalį ir atšaldykite. Skanaus.

Jogurtinis pyragas

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *