Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Kodėl žalinga gerti arbatą su cukrumi: mitybos specialistės komentaras

Arbata – [-[0]-] , populiarus bet kuriuo metų laiku. Daugelis įpratę išgerti po kelis puodelius per dieną, nes šis gėrimas puikiai numalšina troškulį.

Tačiau kai kurie į arbatos puodelį įsideda cukraus. Bet tai didelė klaida. Apie tai, kodėl geriau to nedaryti, papasakojo dietologė Angelica Duval.

Kaip pastebėjo specialistė, cukrus naudingųjų arbatos savybių nesunaikina, tačiau kai žmogus tokį gėrimą geria per dažnai, jis peržengia cukraus normos ribą, tada pradeda kauptis perteklinis svoris, kuris labai apkrauna kasą.

Be to, cukrus gali išprovokuoti uždegimą. Rafinuotas cukrus tik kenkia ir nėra reikalingas organizmui. Todėl geriau jo visiškai atsisakyti. Kaip interviu metu pastebėjo specialistė, saldžių gėrimų, jei tai nėra natūralūs vaisių gėrimai ir sultys, gerti nederėtų.

Arbata

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---