Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Kaip paruošti  „šaltą“ adžiką be virimo?

Šiame straipsnyje mes jums papasakosime, kaip paruošti „šaltą” adžiką be virimo. Receptas yra labai paprastas, todėl jį išbandyti gali ir visai nepatyrę virėjai. Ši adžika yra tokia skani, kad jos atsargos dažniausiai baigiasi dar žiemos viduryje. Būtent todėl siūlome pasiruošti didesnį adžikos kiekį. Jei mėgstate aštresnį maistą, galite įdėti daugiau čili pipirų.

Tokią adžiką galima patiekti kaip garnyrą, naudoti kaip užkandį arba kaip sūrių kepinių įdarą.

Jums reikės:

  • 1,5 kg saldžiųjų paprikų
  • 200 g česnako
  • 3 čili pipirų
  • 4 kg pomidorų
  • 200 ml 9% acto
  • 2 valg.š. druskos

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Pirmiausia visas daržoves nuplaukite šaltame vandenyje. Nusausinkite rankšluosčiu, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.

Nupjaukite paprikų ir čili pipirų kotelius. Pašalinkite sėklas (čili pipirų sėklas galite palikti). Nulupkite česnakus.

Visus ingredientus sumalkite mėsmale. Įberkite druskos ir įpilkite acto. Viską gerai išmaišykite ir palikite valandą pastovėti.

Po valandos viską gerai išmaišykite ir supilstykite į švarius, sausus stiklainius. Tokią adžiką reikia laikyti vėsioje vietoje.

Video pamokėlė:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Po birželio Braškinės pilnaties 4 Zodiako ženklų laukia lemtingas proveržis

Birželio pilnatis 2025-aisiais atneš stiprų energetinį virsmą – tai metas, kai senos emocijos pasiekia savo piką, o vidinės įžvalgos tampa ypač aiškios. Kai kuriems...

Savaitės Geras Ženklas (2025-25 Savaitė): Šis Netikėtas Rytinis Ritualas Gali Uždegti Sėkmės ir Kūrybiškumo Kibirkštį!

Ar smalsu apie šios savaitės gerą energiją? 🌞 Jūsų savaitinis sėkmės dozas pasiruošęs atskleisti puikias naujienas. Ištirkite šios savaitės pranešimą ir paverskite kiekvieną akimirką...
---