Visada laikykite šį receptą po ranka, jei netikėtai sulauktumėte svečių!

Reikės:
2 stiklinių miltų;

1 stiklinės kefyro;

2 kiaušinių;

1 stiklinės cukraus;

uogienės (gervuogių, juodųjų serbentų, slyvų arba mėlynių);

2 šaukštelių sodos;

Kremui:
2 šaukštų grietinės;

0,5-1 šaukšto cukraus.

Paruošimas:
Išplakite kiaušinius su cukrumi.

Sudėkite kefyrą, miltus ir sodą.

Iškepkite 4 biskvitus orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje.

Paruoškite kremą. Išplakite grietinę su cukrumi.

Biskvitus sutepkite kremu ir padėkite į šaldytuvą, kad įsigertų.

Toliau sluoksniuokite tortą. Pertepkite sluoksnius uogiene. Kraštus ir viršų aptepkite kremu. Galite papuošti tarkuotu šokoladu.

Skanaus!
