Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

3 paslaptys, kaip iškepti plonus, neapsvilusius ir pirštus apsilaižyti verčiančius blynus!

Daugeliui ploni ir skanūs blynų asocijuojasi su vaikyste ir šventėmis. Kiekviena namų šeimininkių skuba palepinti savo namų gyventojus skaniais blynais.

Tačiau ne visų virėjų blynai išeina tikrai skanūs, gražūs ir ploni. Problemos, su kuriomis namų šeimininkės susiduria dažniausiai, yra tai, kad blynai ima degti. Arba tai, kad blynai yra per stori, ar tai, kad blynai iškepa nelygiais kraštais.

Visų šių problemų galima lengvai išvengti, jei žinosite šias tris puikių blynų kepimo paslaptis.

Pirmoji paslaptis

Nereikia pilti daug aliejaus. Tačiau yra vienas niuansas. Kad blynai nesviltų ir įgautų gražią spalvą, keptuvėje pakaitinkite apie 6-7 šaukštus augalinio aliejaus ir supilkite į tešlą.

Daugiau aliejaus į keptuvę pilti nereikia.

Antroji paslaptis

Kad blynai būtų su lygiais kraštais, juos reikia kepti labai gerai įkaitintoje keptuvėje.

Trečioji paslaptis

Kad blynai būtų švelnūs ir tikrąja to žodžio prasme ištirptų burnoje, būtina tam tikrą laiką uždengti paruoštų blynų krūvelę dubeniu arba lėkšte. Jie mirks savo garuose ir bus neįtikėtinai švelnūs.

Ir paskutinė pastaba. Tešla turėtų būti kaip tiršta jogurtas, bet ne tokia tiršta kaip grietinė.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....

Mėnesio horoskopas (2025 m. gegužė): Vienas zodiako ženklas susiduria su karjeros kliūtimis, o kitas atranda netikėtas meilės galimybes.

Jaučiate kosmines vibracijas šį mėnesį? Leiskite žvaigždėms vadovauti kiekvienam jūsų žingsniui su šio mėnesio horoskopu! 🌺 Tyrinėkite savo asmeninį astrologinį patarimą čia. ♒ Vandenis...
---