Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Marinuoti agurkai: vidutiniškai saldūs ir labai traškūs!

1 l talpos stiklainiui reikės:

Mažų agurkų (galite naudoti ir didesnius);

Vandens;

1 česnako skiltelės;

5 juodųjų pipirų žirnelių;

5 kvapniųjų pipirų žirnelių;

1 lauro lapo;

1 valgomo šaukšto druskos;

2-2,5 arbatinių šaukštelių cukraus;

3 šaukštų 9% acto;

šiek tiek krapų;

4 juodųjų serbentų ir 4 vyšnių lapų;

krienų lapų;

Nedidelio čili pipiro;

žiupsnelio garstyčių sėklų.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Gerai nuplautus agurkus palikite 3 valandoms vandenyje. Ant stiklainio dugno sudėkite serbentų ir vyšnių lapus, krienų lapus, lauro lapą, juoduosius ir kvapniuosius pipirus, garstyčių sėklas, čili, susmulkintą česnaką ir krapus.

Užpildykite stiklainį su agurkais. Užpilkite agurkus verdančiu vandeniu ir palikite 7 minutes. Skaičiuokite druską ir actą ne vienam litrui vandens, bet vienam litriniam stiklainiui.

Supilkite vandenį nuo agurkų į puodą, įpilkite druskos ir cukraus, užvirkite. Užpilkite agurkus verdančiu sūrymu, į stiklainį įpilkite acto ir užsukite dangtelius. Suvyniokite į kokį nors audeklą ir laikykite, kol atvės.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---