Pirmadienis, 12 gegužės, 2025

Naujausi

Pietums kepu natūralias kiaulienos kepsnius ant žirnių: puikus patiekalas

Jei nežinote, ką gaminti, pasigaminkite šį skanų ir greitą patiekalą namuose. Švelnūs ir sultingi kiaulienos kepsniai su gardžiu padažu su žirneliais, tikrai neatsispirsite šiam patiekalui. Fantastiškas švelnių kiaulienos kepsnių receptas iš „YouTube“ kanalo.

Jums reikės:

  • 6 gabalėlių kiaulienos nugarinės;
  • 1 svogūno;
  • 3 skiltelių česnako;
  • 1 indelio konservuotų žirnelių;
  • miltų;
  • druskos;
  • maltų saldžiosios paprikos pipirų;
  • kepsnių prieskonių;
  • maltų juodųjų pipirų.

Ką daryti:

Mėsos gabalėlius padėkite ant kietos lentelės. Išmuškite iš abiejų pusių. Tada pasūdykite ir apibarstykite juodaisiais pipirais iš abiejų mėsos pusių. Galiausiai mėsą apibarstykite kepsnių prieskoniais. Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną. Česnaką sutrinkite peiliu ir smulkiai supjaustykite. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite mėsą ir apkepkite iš abiejų pusių. Iškeptą mėsą perkelkite į lėkštę. Puode įkaitinkite aliejų. Į karštą aliejų sudėkite svogūną. Kepkite iki skaidrumo. Suberkite česnaką, išmaišykite ir pakepinkite minutę. Pabarstykite maltais pipirais ir išmaišykite. Įpilkite stiklinę vandens ir sudėkite mėsos kepsnelius. Uždenkite puodą. Leiskite troškintis ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Praėjus reikiamam laikui, suberkite žirnelius ir išmaišykite. Tada uždenkite ir troškinkite dar 30 minučių, kol mėsa suminkštės.

Po pusvalandžio išimkite mėsą iš puodo. Stiklinėje sumaišykite šiek tiek miltų su vandeniu ir maišydami supilkite į puodą. Mėsą grąžinkite į padažą. Leiskite virti dar 10 minučių. Kiaulienos kepsniai ant padažo su žirneliais gali būti patiekiami su įvairiais garnyrais, priklausomai nuo jūsų pageidavimų. Štai keletas patarimų:

Ryžiai:

Ryžiai yra klasikinis mėsos patiekalų priedas, kuris puikiai dera su sultimis iš kepsnių. Galite naudoti baltuosius arba ruduosius ryžius ir pagardinti juos druska, pipirais ir žolelėmis, tokiomis kaip petražolės ar kalendra.

sultinys

Bulvės:

Bulvės yra dar vienas populiarus mėsos patiekalų priedas. Jas galima virti, kepti keptuvėje arba ant grotelių. Norėdami gauti papildomo skonio, galite jas pagardinti sviestu, česnaku ir žolelėmis.

Makaronai:

Makaronai yra universalus garnyras, kurį galima derinti su įvairiais padažais ir priedais. Paprastam garnyrui prie kepsnių galite išvirti makaronus ir pagardinti juos druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.

Linkime jums skanaus!

Vaizdo įrašas:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Pirmadienis – Linksmas Horoskopas (Gegužės 12 d.): Du Zodiako ženklai susiduria su stulbinančiomis galimybėmis, kurios gali pakeisti jų gyvenimus visiems laikams – gal net...

Norite paversti šiandieną nepaprasta diena? Pasinaudokite kosminių patarimų vadovu, kad sužinotumėte kaip! 🌟 Šiandienos horoskopas yra jūsų bilietas į fantastišką dieną. Skaitykite toliau žemiau....

Nedarykite to prieš miegą, jei norite turėti gražius ir prižiūrėtus plaukus

Daugelis svajoja pabusti su gražiais ir sveikai atrodančiais plaukais, net neįtardami, kad vakaro įpročiai gali tam trukdyti. Kai kurie veiksmai prieš miegą gali rimtai...
---