Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Labai skanu ir sveika: moliūgų sultys su minkštimu!

Ingredientai:

nuluptas moliūgas – 2 kg;

cukrus – 200 g;

dviejų didelių apelsinų sultys;

citrinos rūgštis – 0,5 šaukštelio.

Gaminimas:

Nuluptą moliūgą supjaustykite gabalėliais, suberkite į puodą ir užpilkite vandeniu, kad apsemtų.

Pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir virkite, kol moliūgai visiškai  išvirs.

Tada moliūgus susmulkinkite trintuvu arba sutrinkite per sietelį.

Supilkite apelsinų sultis, įpilkite cukraus, citrinos rūgšties ir vėl pakaitinkite ant ugnies.

Sureguliuokite sultis pagal savo skonį, jei reikia pridėkite cukraus ar citrinos, kol skonis bus tinkamas.

Sultis užvirkite ir supilkite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---