Neįprasta ir labai gardi mėtų uogienė, kuri patiks visiems!

Redaktore A.
1 min. skaitymo

Mėtų uogienė dar nėra vienas iš jūsų kulinarinių žygdarbių? Tai lengva ištaisyti! 

Šiandien mes atskleisime keletą paslapčių, kurių dėka jums garantuojama, kad gausis gražus smaragdo spalvos delikatesas.

Jums reikės:

250 g mėtų lapelių;

1 kg cukraus;

2 citrinų;

0,5 l vandens.

Gaminimas:

Mėtų lapus nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir susmulkinkite.

Citrinas smulkiai supjaustykite su žievele.

Viską sudėkite į puodą ir virkite 10 minučių.

Palikite parai.

Po to nufiltruokite paruoštą masę, įpilkite į ją cukraus ir virkite, kol išvirs.

Supilkite karštą uogienę į švarius stiklainius ir tuoj pat užsukite.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *