Ketvirtadienis, 18 rugsėjo, 2025

Naujausi

Be galo skanių grybų receptas. Išbandykite!

Šis receptas visiškai pakeis jūsų nuomonę apie grybus!

Reikės:

500 g pievagrybių;

2-3 šaukštų sauso baltojo vyno;

2-3 skiltelių česnakų;

alyvuogių aliejaus pagal skonį;

druskos pagal skonį.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Grybus supjaustykite griežinėliais.

Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Suberkite peiliu susmulkintus česnakus ir minutę palaikykite karštame aliejuje.

Sudėkite grybus ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.

Dabar galite pridėti vyno.

Kepkite grybus, kol vynas išgaruos.

Pagardinkite druska. Galima užbarstyti smulkintų petražolių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Oro gaivikliai: rizikos ir saugus naudojimas namuose

Daugelis siekia, kad namai kvepėtų maloniai, todėl dažnai naudojami oro gaivikliai – purškikliai, difuzoriai ar automatiniai atomizatoriai. Tačiau ar tokie „kvapai“ yra saugūs sveikatai?...

Neištikimiausi Zodiako ženklai: aistros, laisvė ir jėga

Santykiai su kai kuriais Zodiako ženklais nėra ramūs ir nuspėjami. Jie palieka žymę širdyje – tarsi randą ar tatuiruotę, kuri lieka visam gyvenimui. Šiame...

---