Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Paprikos, įdarytos vištiena – labai skanus, greitas ir ypatingai gražus patiekalas!

Tai atrodo labai patraukliai. O skonis dar geresnis!

Ingredientai:

Saldžioji paprika – 4-5 vnt.;

Vištienos filė – 1 vnt.;

Pomidorai – 3 vnt.;

Keletas svogūnų laiškų;

Krapai;

Jogurtas be priedų – 2 šaukštai;

Kietasis sūris – 150g;

Prieskoniai;

Druska;

Pipirai.

Gaminimas:

Perpjaukite paprikas per pusę ir išvalykite jų vidų. Įdarui supjaustykite vištieną mažais gabalėliais.

Nulupkite pomidorų odeles, panardindami juos į verdantį vandenį ir supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir petražoles.

Sumaišykite pjaustytą vištieną, pomidorus ir žoleles. Įpilkite druskos, pipirų ir papildomų prieskonių pagal skonį. Sudėkite natūralų jogurtą ir sumaišykite.

Paprikas išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir sudėkite į jas įdarą. Pašaukite į įkaitintą orkaitę iki 180-200 laipsnių temperatūros 30 minučių.

Išimkite kepimo skardą ir kiekvieną papriką pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į orkaitę dar 10 minučių, kol sūris išsilydys ir pasidarys plutelė.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---