Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Močiutės rekomenduoja: geriausias silkių ir kitų žuvų sūdymo receptas!

Nepirkite sūdytos silkės, o pasiruoškite ją patys!

Sudėtis:

1 kg silkės

6 šaukštai druskos

3 šaukštai cukraus

3-4 lauro lapai

1 l vandens

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Užvirkite vandenį. Į vandenį įberkite cukraus, druskos ir lauro lapelių. Virkite ant silpnos ugnies 7-10 minučių.

Nuplaukite kambario temperatūroje atšildytą silkę ir jos neišpjaustę (kartu su galva ir viduriais) sudėkite į bet kokį indą.

Atvėsinkite gautą sūrymą ir užpilkite žuvis. Tada padėkite į šaldytuvą apatinėje lentynoje.

Po trijų dienų išimkite silkę iš šaldytuvo ir supjaustykite jums žinomu būdu. Galite supjaustyti gabalėliais ir sumaišyti su marinuotais svogūnais.

Jei pjaustydami žuvį, radote ikrų, jų neišmeskite, bet paruoškite stulbinamai skanius sumuštinius (su duona, sviestu ir silkių ikrais).

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---