Antradienis, 20 gegužės, 2025

Naujausi

Bananų ir varškės pyragas. Paragavę negalėsite nustoti valgyti!

Nuostabiai skanus desertas!

Kiekvienas, kuris mėgsta bananus, tikrai mėgausis šiuo desertu.

Ingredientai:

sausainiai – 300 gramų;

varškė – 300 g;

cukrus – 120 gramų;

grietinė – 100 gramų;

vanduo – 100 gramų;

sviestas – 80 gramų;

želatina – 20 gramų;

bananai – 3-4 vienetai.

Gaminimas:

Rankomis sulaužykite sausainius, tada dar perleiskite juos per mėsmalę.

Į sausainius supilkite ištirpintą sviestą.

Gerai išplakite sviesto ir sausainių mišinį.

Kepimo formelę padenkite kepimo popieriumi.

Sausainių trupinius paskleidžiame į formą ir gerai sutriname. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Želatiną paskleiskite dubenėlyje ir 30 minučių užpilkite šaltu vandeniu.

Į didelį dubenį sudėkite varškę ir grietinę.

Nulupkite bananus.

Į varškę su grietine įmaišykite supjaustytus bananus ir cukrų. Mišinį sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

Išbrinkusią želatiną perpilame į keptuvę ir kaitiname, neviriname.

Į varškės masę supilkite želatiną ir gerai išmaišykite.

Mišinį paskirstykite kepimo formoje ant sausainių sluoksnio ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Iš formelės išimkite varškę, papuoškime ją banano skiltelėmis, supjaustykite griežinėliais ir patiekite.

Bananų pyragas yra paruoštas pagal naują receptą.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Gėlininkas pasidalijo patirtimi, kaip priversti petunijas vešliai žydėti. Jos džiugins visą vasarą!

Nors petunijos yra daugelio mėgstamos gėlės, norint, kad jos žydėtų gausiai ir vešliai, joms reikia ypatingos priežiūros. Todėl būtinai pasodinkite paaugusias petunijas į tinkamą...

Ekspertai atskleidė, kaip greičiausiai atšaldyti gėrimus – daugelis vis dar daro klaidą

Artėjant vasarai, daugelis žmonių vis dažniau renkasi laiką leisti lauke, gamtoje ar sode, kur neretai organizuojamos grilio vakarienės ar piknikai. Tačiau šiltuoju sezonu iškyla...
---