Šeštadienis, 21 birželio, 2025

Naujausi

Keptos bulvės su česnakais ir žolelėmis svieste. Labai gardu!

Kaip skanu svieste keptos bulvės! O koks kvapas…

Šis patiekalas pradžiugins visus artimuosius!

Ingredientai:

mažos apvalios bulvės – 15 vienetų;

česnakai – 2-3 skiltelės;

sviestas – 2 valgomieji šaukštai;

verdantis vanduo – 100-150 mililitrų;

džiovintų žolelių (čiobrelių, raudonėlių, rozmarinų) žiupsnelis arba Provanso žolelių 1 arbatinis šaukštelis;

druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Bulves kruopščiai nuvalykite šepetėliu arba kempinėle.

Sudėkite į gilią keptuvę ir užpilkite nedideliu kiekiu verdančio vandens.

Uždenkite keptuvę ir virkite apie 8 minutes ant stiprios ugnies.

Po kurio laiko išpilkite vandenį iš keptuvės, įdėkite sviesto ir česnako skilteles, susmulkintas peiliu.

Kai sviestas ištirps, bulves apibarstykite žolelėmis ir druska.

Kepkite ant vidutinės ugnies iki rudos spalvos.

Patiekite kaip patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kalcio šaltiniai, kurie pralenkia pieną: ką verta įtraukti į savo mitybą?

Kalcis – tai ne tik dantų ir kaulų tvirtumo garantas, bet ir būtinas mineralas daugeliui gyvybiškai svarbių organizmo funkcijų. Kaip pažymi dietologė Diane Han,...

Dienos horoskopas birželio 21 d.: ką žada žvaigždės visiems Zodiako ženklams?

Kiekviena diena atneša naujų galimybių, iššūkių ir netikėtumų, o žvaigždės gali padėti geriau suprasti, kuria kryptimi verta judėti. Šios dienos horoskopas atskleidžia, kokios nuotaikos,...
---