Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Keptos bulvės su česnakais ir žolelėmis svieste. Labai gardu!

Kaip skanu svieste keptos bulvės! O koks kvapas…

Šis patiekalas pradžiugins visus artimuosius!

Ingredientai:

mažos apvalios bulvės – 15 vienetų;

česnakai – 2-3 skiltelės;

sviestas – 2 valgomieji šaukštai;

verdantis vanduo – 100-150 mililitrų;

džiovintų žolelių (čiobrelių, raudonėlių, rozmarinų) žiupsnelis arba Provanso žolelių 1 arbatinis šaukštelis;

druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Bulves kruopščiai nuvalykite šepetėliu arba kempinėle.

Sudėkite į gilią keptuvę ir užpilkite nedideliu kiekiu verdančio vandens.

Uždenkite keptuvę ir virkite apie 8 minutes ant stiprios ugnies.

Po kurio laiko išpilkite vandenį iš keptuvės, įdėkite sviesto ir česnako skilteles, susmulkintas peiliu.

Kai sviestas ištirps, bulves apibarstykite žolelėmis ir druska.

Kepkite ant vidutinės ugnies iki rudos spalvos.

Patiekite kaip patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šie 7 dalykai miegamajame neleidžia jums gerai išsimiegoti: atsikratykite jų dabar pat!

Miegamasis – tai vieta poilsiui, jėgų atgavimui ir atsipalaidavimui. Tačiau kai kurie interjero elementai gali trukdyti visavertiškai išsimiegoti, sukelti diskomforto jausmą ar net provokuoti...

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...
---