Penktadienis, 23 gegužės, 2025

Naujausi

Naminis kepenėlių paštetas, kurio skonis lyg restorane!

Naminis kepenėlių paštetas yra daug sveikesnis, nei esantis parduotuvėse. Be to šio skonis lyg esančio prabangiausiuose restoranuose.

Jums reikės:

1 kg kepenėlių

3 svogūnai

2 morkos

100 g sviesto

Džiovinti prieskoniai: paprika, česnakai, kalendra,bazilikai.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Nuplaukite, išvalykite ir susmulkinkite kepenėles. Sudėkite jas virti.

Susmulkinkite morkas ir svogūnus.

Sudėkite daržoves į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.

Suberkite prieskonius pagal skonį ir dar šiek tiek pakepkite.

Kai daržovės iškeps, atidėkite jas, kad atvėstų. Išvirusias kepenėles irgi atvėsinkite.

Visus paruoštus produktus du kartus permalkite su mėsmale.

Sumaltą mišinį sumaišykite, su minkštu sviestu.

Paruoštą masę sudėkite į indelį ir gali valgyti iš karto arba kelias dienas laikyti šaldytuve.

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kai biudžetas ribotas, o naujo telefono reikia: 2025 m. gegužės TOP5 išmanieji telefonai už prieinamą kainą

Ieškote naujo išmaniojo, bet nenorite daug išleisti? Šiandienos technologijų rinka siūlo puikių sprendimų – telefonai už prieinamą kainą vis dažniau stebina ne tik savo funkcionalumu,...

5 netikėti signalai, kad jums skubiai reikia atostogų

Nuolatinis nuovargis ir mintys „kada pagaliau penktadienis?“ – tai klasikiniai signalai, kad laikas pailsėti. Tačiau kartais mūsų kūnas ir protas siunčia mažiau akivaizdžius SOS...
---