Ketvirtadienis, 18 rugsėjo, 2025

Naujausi

Naminis kepenėlių paštetas, kurio skonis lyg restorane!

Naminis kepenėlių paštetas yra daug sveikesnis, nei esantis parduotuvėse. Be to šio skonis lyg esančio prabangiausiuose restoranuose.

Jums reikės:

1 kg kepenėlių

3 svogūnai

2 morkos

100 g sviesto

Džiovinti prieskoniai: paprika, česnakai, kalendra,bazilikai.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Nuplaukite, išvalykite ir susmulkinkite kepenėles. Sudėkite jas virti.

Susmulkinkite morkas ir svogūnus.

Sudėkite daržoves į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.

Suberkite prieskonius pagal skonį ir dar šiek tiek pakepkite.

Kai daržovės iškeps, atidėkite jas, kad atvėstų. Išvirusias kepenėles irgi atvėsinkite.

Visus paruoštus produktus du kartus permalkite su mėsmale.

Sumaltą mišinį sumaišykite, su minkštu sviestu.

Paruoštą masę sudėkite į indelį ir gali valgyti iš karto arba kelias dienas laikyti šaldytuve.

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Oro gaivikliai: rizikos ir saugus naudojimas namuose

Daugelis siekia, kad namai kvepėtų maloniai, todėl dažnai naudojami oro gaivikliai – purškikliai, difuzoriai ar automatiniai atomizatoriai. Tačiau ar tokie „kvapai“ yra saugūs sveikatai?...

Neištikimiausi Zodiako ženklai: aistros, laisvė ir jėga

Santykiai su kai kuriais Zodiako ženklais nėra ramūs ir nuspėjami. Jie palieka žymę širdyje – tarsi randą ar tatuiruotę, kuri lieka visam gyvenimui. Šiame...

---