Antradienis, 13 gegužės, 2025

Naujausi

Priemonės, kaip išlaikyti rankų odą gražią ir sveiką! Pasinaudokite jomis!

Rankos, kaip ir veidas, yra amžiaus atspindys. Joms tenka daug pakelti. Mes plauname, valome, gaminame maistą ir dažniausiai daug ką atliekame be pirštinių. Nenuostabu, kad visa tai atsiliepia mūsų rankų išvaizdai.

Čia pateikiami keletas receptų, kurie padės atnaujinti rankas, kad jos būtų gražios ir sveikos.

Vonia rankoms

Reikės:

pusė dubenėlio karšto vandens

cinamono

citrinos

sodos

Į vandens indą išspauskite citrinos sultis, įberkite sodos ir cinamono. Panardinkite rankas į indą 5–7 minutėms.

Rankų šveitimas

Reikės:

kokosų aliejaus

jūros druskos

arbatmedžio eterinio aliejaus

Į indą, kuriame bus paruošta kompozicija, pilami du šaukštai jūros druskos, šaukštas kokosų aliejaus ir 1-2 lašai arbatmedžio eterio. Mišinys turi būti kruopščiai sumaišytas.

Atnaujinanti kaukė rankoms

Reikės:

kiaušinio

citrinos

mėgstamo eterinio aliejaus

Kaukei reikalingas tik trynys, todėl jį reikia atskirti nuo baltymo ir išplakti. Į jį įpilkite šaukštelį eterinio aliejaus ir kelis lašus citrinos sulčių. Viską gerai išmaišykite ir tepkite ant rankų.

Kaukę reikia tepti labai gausiai, po to naudinga ant rankų užsimauti medicinines ar gumines pirštines. Svarbiausia, kad pirštinėse nebūtų skylių ar įtrūkimų, kitaip mišinys tiesiog nutekės.

Pabūkite taip apie 15 minučių, o tada nuplaukite rankas šiltu vandeniu.

Tai gydymo procedūrų rinkinys, kurį reikia atlikti kartą per savaitę.

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kokios trąšos padvigubins bulvių derlių: agronomų paslaptys bulvėms

Trąšų pasirinkimas bulvėms – tai ne tik būdas pagerinti derlių, bet ir rūpestis būsimu dirvožemio derlingumu. Kokias trąšas geriausia naudoti bulvėms? Organinės trąšos bulvėms Organinės trąšos...

Šis skanus grybas auga gegužę ir dideliais kiekiais

Gegužinis baltikas – tvirtas, mėsingas grybas, pasirodantis gegužės mėnesį. Europoje šis grybas yra taip gerbiamas, kad net turi atskirą pavadinimą – „Švento Jurgio grybas“....
---