Vištienos krūtinėlė su traškia migdolų plutele: norėsite pakartoti dar ir dar!

1 min. skaitymo

Ar mėgstate vištieną? Tada šis receptas jums bus kaip tik!

Sudėtis:

2 pusės vištienos krūtinėlės be kaulų ir odos

1 kiaušinis

2 šaukštai pieno

60 g smulkintų migdolų

30 g džiūvėsėlių

¼ šaukštelio džiovintų česnakų

¼ šaukštelio maltų paprikų

½ šaukštelio druskos

½ šaukštelio maltų juodųjų pipirų

Gaminimas:

Kiekvieną vištienos krūtinėlę supjaustykite 4–5 juostelėmis ir išmuškite.

Išplakite kiaušinį ir su pienu.

Kitame dubenyje sumaišykite migdolus, džiūvėsėlius, česnaką, papriką, druską ir pipirus.

Įmerkite vištienos gabaliukus į kiaušinių mišinį, tada į migdolų.

Kepkite vištieną apie 20 minučių 200 ° C temperatūroje.

Skanaus!

Šaltinis

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *