Ar mėgstate vištieną? Tada šis receptas jums bus kaip tik!

Sudėtis:
2 pusės vištienos krūtinėlės be kaulų ir odos

1 kiaušinis

2 šaukštai pieno

60 g smulkintų migdolų

30 g džiūvėsėlių

¼ šaukštelio džiovintų česnakų

¼ šaukštelio maltų paprikų

½ šaukštelio druskos

½ šaukštelio maltų juodųjų pipirų

Gaminimas:
Kiekvieną vištienos krūtinėlę supjaustykite 4–5 juostelėmis ir išmuškite.

Išplakite kiaušinį ir su pienu.

Kitame dubenyje sumaišykite migdolus, džiūvėsėlius, česnaką, papriką, druską ir pipirus.

Įmerkite vištienos gabaliukus į kiaušinių mišinį, tada į migdolų.

Kepkite vištieną apie 20 minučių 200 ° C temperatūroje.

Skanaus!
