Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Naminiai čeburekai iš tešlos be varškės: patikrintas receptas!

Ši tešla – tiesiog nuostabi! Būtinai išbandykite!

Sudėtis

Tešlai:

3,5 puodelio miltų

1/2 šaukštelio druskos

1 puodelio verdančio vandens

100 g sviesto

1 kiaušinio

Įdarui:

500 g maltos kiaulienos

3 svogūnų

druskos, pipirų pagal skonį

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite išsijotus miltus ir druską, užpilkite stikline verdančio vandens ir greitai išmaišykite šakute.

Šiek tiek išplakite ištirpintą sviestą su kiaušiniu ir nedelsdami supilkite į miltų masę.

Minkykite labai minkštą ir švelnią tešlą, uždenkite ją servetėle ir pradėkite daryti įdarą.

Nuluptus svogūnus perleiskite per mėsmalę, sudėkite į maltą mėsą ir įberkite druskos, pipirų bei gerai išmaišykite.

Tešlą padalinkite į kelias dalis ir labai plonai iškočiokite.

Mėsos įdarą paskleiskite ant vienos tešlos pusės ir uždenkite kita tešlos puse. Atsargiai sutvirtinkite čebureko kraštus.

Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---