Keptas viščiukas daržovių pataluose. Išmėginkite šį receptą!

Redaktore E.
1 min. skaitymo

Šis patiekalas tikrai nusipelno vietos ant jūsų stalo!

Sudėtis:

viščiukas, sveriantis apie 1,5 kg

druska pagal skonį

malti juodieji pipirai pagal skonį

1 svogūnas

3 morkos

2 salierai

300 g bulvių

1 skiltelė česnako

3 šaukštai sviesto

1 citrina

čiobrelių

Gaminimas:

Iš visų pusių įtrinkite viščiuką druska ir pipirais ir suriškite kojas.

Svogūnus, morkas, salierus, bulves ir česnaką supjaustykite dideliais gabalėliais ir supilkite į kepimo formą. Ant viršaus uždėkite viščiuką.

Sutepkite vištieną tirpintu sviestu ir į vidų įdėkite citrinos bei čiobrelių.

Kepkite 220 ° C temperatūroje maždaug valandą.

Išimkite formą iš orkaitės, uždenkite folija ir palikite 15-20 minučių.

Skanaus!

Šaltinis

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *