Kepta lašiša su medumi ir garstyčiomis. Apsilaižysite pirštus!

1 min. skaitymo

Yra daugybė keptos lašišos receptų, tačiau tokio dar tikrai nebandėte!

Ingredientai:

Lašiša – 300 gramų;

Medus – 2 arbatiniai šaukšteliai;

Garstyčios – 2 arbatiniai šaukšteliai;

Sojų padažas – 1 arbatinis šaukštelis;

Truputis sezamo sėklų apibarstymui (nebūtina).

Gaminimas:

Išvalykite ir supjaustykite lašišą porcijomis.

Dubenyje sumaišykite garstyčias, sojų padažą ir medų.

Žuvį sudėkite į kepimo formelę ir užpilkite padažu. 15-20 minučių  palaikykite šaldytuve.

Įkaitinkite orkaitę iki 170 C.

Išimkite lašišą iš šaldytuvo, apibarstykite sezamo sėklomis ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių.

Skanaus!

Šaltinis

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *