Išmėginkite šį gardų patiekalą!

Sudėtis:
6 vištienos šlaunelės su oda

1 šaukštelis vištienos prieskonių

druska pagal skonį

malti juodieji pipirai pagal skonį

100 g grietinės

3 skiltelės česnako

1 svogūnas

1 kg bulvių

2 šaukštai alyvuogių aliejaus

1-2 pomidorai

Gaminimas:
Sudėkite šlauneles į dubenį ir iš visų pusių įtrinkite vištienos prieskoniais, druska ir pipirais.

Sudėkite grietinę, supjaustytą česnaką ir stambiai supjaustytą svogūną. Išmaišykite.

Bulves supjaustykite dideliais gabaliukais.

Sudėkite į kepimo formą, įberkite druskos, pipirų, supilkite alyvuogių aliejų ir išmaišykite.

Ant viršaus uždėkite vištienos šlauneles ir dideliais gabaliukais supjaustytus pomidorus.

Uždenkite formą folija ir valandai pašaukite į iki 220 ° C laipsnių įkaitintą orkaitę.

Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 10–15 minučių.

Skanaus!
