Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Tinginių lazanija. Paruošite daug greičiau, o skonis bus dar geresnis!

Tinginių lazanija yra gera alternatyva, kai norisi šio patiekalo, bet nesinori gaišti daugybės laiko virtuvėje. Jūs i jūsų šeima tikrai ją įvertinsite!

Jums reikės:

lavašai

lavašai

malta mėsa – 500 gr.

malta mėsa

2 svogūnai

svogūnai

500 gr. grybų

pievagrybiai

sūris

sūris

pienas – 1 stiklinė

pienas

1 valgomasis šaukštas miltų

miltai

Gaminimas:

Pakepkite pievagrybius su svogūnais, suberkite maltą mėsą, druską ir pipirus. Pradėkite sluoksniuoti: lavašas, įdaras, lavašas, įdaras. Sluoksniuokite kol baigsis produktai, viršutinis sluoksnis turi būti lavašas.

Tinginių lazanija

Pieno padažui: Į stiklinę pieno įmaišykite šaukštą miltų, žiupsnelį druskos ir užvirkite. Padažas turėtų sutirštėti. Apliekite padažu lazaniją, pabarstykite sūriu ir dėkite į orkaitę, įkaitinta iki 180 C ir kepkite 30–40 minučių. Kol ji taps auksinė.

Tinginių lazanija

Ši tinginių lazanija ypač geras pasirinkimas darbo dieną, kai vakarienę reikia paruošti greitai.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---