Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Lašiša orkaitėje – pasakiško skonio. Būtinai išbandykite!

Lašiša savaime yra skani, jai nereikia papildomų padažų ir pagardų. Užtenka ją kepti su aromatinėmis žolelėmis, daržovėmis ir citrina. Kepta žuvis skanus patiekalas, būtinai išbandykite šį receptą!

Ingredientai:

lašiša – 2 gabalėliai;

lašiša

svogūnai – 1/2 vieneto;

svogūnai

citrina – 2 griežinėliai;

citrina

lauro lapas – 2 vienetai;

maltų juodųjų pipirų, druskos – pagal skonį;

pomidorai – 1–2 vienetai;

šviežių žolelių – pagal skonį.

Gaminimas:

Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite žuvį gabaliukais (gana dideliais). Dėkite foliją ant kepimo skardos, ant jos dėkite nuluptus ir supjaustytus svogūnų žiedus, lašišą ir citrinos griežinėlius kiekvienam lašišos gabalėliui.

lašiša

Toliau – užbarstykite pipirų ir druskos, sudėkite pomidorų gabaliukus ir lauro lapus. Apvyniokite žuvies kepsnius ir daržoves folija ant viršaus ir kepkite iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Apibarstykite ją smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis ir patiekite. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---