Lašiša savaime yra skani, jai nereikia papildomų padažų ir pagardų. Užtenka ją kepti su aromatinėmis žolelėmis, daržovėmis ir citrina. Kepta žuvis skanus patiekalas, būtinai išbandykite šį receptą!
Ingredientai:
lašiša – 2 gabalėliai;

svogūnai – 1/2 vieneto;

citrina – 2 griežinėliai;

lauro lapas – 2 vienetai;

maltų juodųjų pipirų, druskos – pagal skonį;

pomidorai – 1–2 vienetai;

šviežių žolelių – pagal skonį.

Gaminimas:
Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite žuvį gabaliukais (gana dideliais). Dėkite foliją ant kepimo skardos, ant jos dėkite nuluptus ir supjaustytus svogūnų žiedus, lašišą ir citrinos griežinėlius kiekvienam lašišos gabalėliui.

Toliau – užbarstykite pipirų ir druskos, sudėkite pomidorų gabaliukus ir lauro lapus. Apvyniokite žuvies kepsnius ir daržoves folija ant viršaus ir kepkite iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Apibarstykite ją smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis ir patiekite. Skanaus!
