Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Skumbrė kitaip: pasakiškai gardus užkandis per šventes

Skumbrė puikiai tinka per šventes. Šis neįprastas žuvies ir pekininių kopūstų užkandis sužavės visus svečius!

Ingredientai:

Bagetė (geriausiai tinka iš kvietinių miltų) – 200 gramų;

Lengvai sūdyta skumbrė – 300 gramų;

Pekininis kopūstas – 1 vienetas;

Laimas – 1 vienetas;

Svogūnas – 1 vienetas;

svogūnai

Sviestas – 50 gramų;

Prieskoniai, druska – pagal skonį.

druska

Gaminimas:

Smulkiai supjaustykite kopūstus, palikite keletą lapų nepjaustytų. Supjaustykite bagetę ir sutepkite sviestu. Įkaitinkite keptuvę ir lengvai ją pakepinkite.

Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais žiedais. Skumbrę supjaustykite į mažesnius gabalėlius.Salotų dubenėlio apačioje išdėliokite sveikus kopūstų lapus, tuomet dėkite skumbrę ir svogūnus. Po to įdėkite pakepintą bagetę ir susmulkintus kopūstus.

Skumbrė kepta orkaitėje

Pašlakstykite laimo sultimis, įberkite druskos ir pipirų. Užkandį papuoškite savo nuožiūra. Skanaus!

pusryčiai

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---