Šios spurgos su kefyru iš lėkštės išgaruos akimirksniu! Jos tokios skanios! Tačiau ne bėda, nes ir jas pagaminti labai lengva. Bet kada galėsite pasilepinti šiuo desertu.
Sudėtis:
- 200 ml kefyro
 - 4 šaukštai cukraus
 - 1 kiaušinis
 - žiupsnelis vanilinio cukraus
 - 50 g sviesto
 - 400-450 g miltų
 - 1 šaukštelis kepimo miltelių
 
Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Gaminimas:- Sviestą išsukite su kiaušiniu ir cukrumi iki vientisos masės. Tada supilkite kefyrą ir išmaišykite. Suberkite miltus, sumaišytus su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Užminkykite minkštą tešlą.
 - Uždėkite keptuvę ar puodą ant ugnies, kad įkaistų. Stalą pabarstykite miltais. Tešlą iškočiokite iki maždaug 1 cm storio. Spurgas išspauskite su 2 skirtingo dydžio stiklinėmis ar puodeliais.
 - Spurgas virkite karštame aliejuje iš abiejų pusių. Riebalų perteklių pašalinkite popieriniais rankšluosčiais. Pabarstykite cukraus pudra ir spurgos su kefyru bus baigtos ruošti!
 
Skanaus!
