Ketvirtadienis, 31 liepos, 2025

Naujausi

Pasakiškai skanios krevetės tešloje. Būtina paragauti!

Krevetės tešloje bus bet kokio stalo puošmena. Jos gali būti paruoštos ir patiekiamos kaip užkandis arba kaip atskiras patiekalas. Paruošėme jums paprastą receptą, kaip pasigaminti labai skanias krevetes!

Ingredientai:

Karališkos krevetės – 500 gramų;

krevetės tešloje

Mineralinis vanduo – 1 puodelis;

česnakas – 2 skiltelės;

Miltai – 6-7 valgomieji šaukštai;

miltai, <a style=žuvies kotletai, krevetės tešloje" width="731" height="547" />

Augalinis aliejus – 0,5 puodelio;

Kiaušinis – 1 vienetas;

Citrina – 1 vienetas.

Gaminimas:

Krevetes atitirpinkite, gerai nuplaukite ir nulupkite. Nulupkite česnaką ir susmulkinkite, ppo to sumaišykite jį su augaliniu aliejumi, druska ir pipirais. Krevetes palaikykite šiame marinate 15 minučių.

krevetės tešloje

Tuo tarpu paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus su mineraliniu vandeniu ir išplakite kiaušinį. Tešla turėtų būti blynų tešlos konsistencijos. Nusausintas krevetes paimkite už uodegos ir panardinkite į tešlą.

krevetės tešloje

Įkaitinkite keptuvėje augalinį aliejų ir paskleiskite krevetes. Kepkite 2–3 minutes, kol jos taps auksinės/rudos spalvos. Sudėkite iškeptas krevetes į lėkštę, apšlakstykite citrinų sultimis ir patiekite.

krevetės tešloje

Krevetės tešloje nepaliks abejingų. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---